zondag 25 maart 2012

er is er een jarig

hallo allemaal!

vandaag weer een zonnige dag daar worden we vrolijker van dus even een nieuw kaartje die ik heb gemaakt en met jullie wilt delen.
een verjaardags kaartje met de tekst:  Er is er een jarig Hoera Hoera. de stempels heb ik bij de Egel gekocht een heel leuk hobby winkeltje in Rotterdam het merk is van Marianne design. ik heb Een Magnolia stempel met staf.erbij uit gekozen. ik kleur het gezichtje en huid in met copic stiften en het haar doe ik ook met Copic. de kleertjes kleur ik in met bruynzeel potloden. de randjes van de achtergrond bewerk ik met een kleur inkt ik gebruik hier de kleur bruin voor.


ik heb 3 verschillende achtergrond papier gebruikt bijvoorbeeld uit het boekje Vintage. ik heb een gestanste bloem gebruikt en nog een paar leuke achtergrondjes erbij gemaakt. gebaks servetten haal ik overal bijvoorbeeld bij de Makro. ik heb er voor gekozen om me kaart te laten staan en in het midden gebruik ik dan een strikje met een plakparel zodat me kaart hier op kan leunen als je het open vouwt.
ik maak me kaart af met glitterlijm en zelf gemaakte slingers links boven in de hoek.
hoop dat jullie me kaartje mooi vinden groetjes melina1 opmerking:

  1. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt Melina,supers!!!!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen